Om oss

Akustikforum AB grundades 1989 och är idag den största privata aktören inom akustikområdet i Sverige. Det som gör oss stora är givetvis personalen.

Vi består av inte mindre än 24 medarbetare med varierande bakgrund, men med en sak gemensamt: den härliga känslan för gruppen – som tillsammans gör ett bra jobb för våra uppdragsgivare samtidigt som vi har genuint roligt och trivs.

Akustikforum etablerar sig inom undervattensakustik.
Under 2018 har vi även expanderat och påbörjat en uppbyggnad av kunskap inom undervattensakustik, vilket är ett helt nytt område där vi är först med att vara ute på marknaden och erbjuda goda kunskaper inom mättekniken och erfarenhet av hur ljud tar sig fram i vatten.

Vi gör detta som ett samarbetsprojekt ihop med marin- och havskonsulterna Medins. Som har en stor och spännande sakkunskap som vi hela tiden lär oss mycket ur när det gäller marinbiologi mm.

Kursverksamhet
En nyhet under 2018 är att vi erbjuder kurser för våra intresserade kunder. Vi kan erbjuda både korta demonstrationer och hel- eller halvdag med det innehåll som är aktuellt.

Akustikforum 1989 – 2019